Website-ul este in constructie – varianta BETA 01.01

Tulcea – „Lacul cu pasări”

Plecare din: Tulcea la ora: 09:00

Excursia dureaza : – 3-4 ore
salupa rapida – 11 locuri

Pret/persoana: 120 Lei

Stabilitatea și siguranța sunt elemente fundamentale ale acestei ambarcațiuni, oferindu-vă senzația de autenticitate pe tot parcursul călătoriei.

Deeper Blue

Rezervate telefonica
Rezervare online

Traseul excursiei

Cel mai scurt traseu al nostru, de 2 ore, Tulcea – Lacul cu Păsări, promite să dezvăluie frumusețea naturală a Deltei și să ofere o incursiune captivantă în lumea fascinantă a faunei și florei locale.

Scurta descriere a excursiei

Tulcea – Plecăm de la pontonul Deeper Blue, situat în inima falezei din Tulcea, poarta de intrare în Delta Dunării. Orașul este bogat în istorie și tradiție, iar pe măsură ce ne îndreptăm către aventura noastră, putem admira arhitectura specifică și atmosfera plină de farmec.
Canal Mila 36 – Navigăm pe Canalul Mila 36, o porțiune emblematică a Deltei. Aici, priveliștea înconjurătoare este una spectaculoasă, cu vegetație bogată și o varietate de păsări acvatice. Ghizii noștri experimentați vă vor împărtăși informații valoroase despre habitatul unic al Deltei.
Canal Sireasa Nord și Sud – Urmărim apoi Canalul Sireasa Nord și explorăm frumusețea acestor meandre printre stuf și papură. Diversitatea plantelor acvatice și a speciilor de păsări vă vă uimi, iar camera foto vă fi cu siguranță indispensabilă pentru a captura aceste momente magice.
Lacul Purcelu – Ajungem la pitorescul Lac Purcelu, un refugiu pentru o varietate de viețuitoare. Aici, puteți admira nu doar păsări acvatice, ci și flora acvatică fascinantă. Ghidul nostru vă vă împărtăși povești captivante despre viața sălbatică locală.
Întoarcerea la Tulcea – Ne întoarcem pe Canalul Sireasa Sud, intrăm apoi în Canalul Mila 36, aducându-vă înapoi în pitorescul oraș Tulcea. Pe tot parcursul călătoriei, aveți ocazia să vedeți și să fotografiați din nou peisaje uimitoare și să înregistrați amintiri de neuitat.

Vă rugam să vă prezentați la ponton (pentru îmbarcare) la orele prestabilite, un ritual atent coregrafiat atât pentru călătoriile noastre de transfer, cât și pentru experiențele captivante ale excursiilor.

Excursie organizata de:

Deeper Blue

Persoana de contact:

Cezar Paslaru

Pagina de profil

Pentru detalii suplimentare și rezervări, vă rugăm să ne contactați prin formularul de mai jos sau la numărul de telefon afișat. Vă așteptăm cu drag!

Te invităm să descoperi alte si excursii în Delta Dunării!

Aventurează-te în inima sălbăticiei, explorează peisaje uimitoare și bucură-te de o experiență de neuitat. Nu rata ocazia de a descoperi acest colț de paradis!

Login now