Website-ul este in constructie – varianta BETA 01.01

Excursia de 4 zile în Delta Dunării – Ambarcațiuni lente ( catamaran )

Plecare din: Tulcea la ora: 09:00

Excursia dureaza : 4 zile
ambarcatiune lenta – 8 locuri

Pret/persoana: 1400-2050 Lei

Excursia de 4 zile, cazare cu pensiune completa (3 nopti la localnici in satul Mila 23), vizitarea padurii Letea, permis de acces in Delta – 4 zile

Go Danube Delta

Rezervate telefonica
Rezervare online

Traseul excursiei

Ziua 1 : Tulcea – Brat Tulcea – canal 36 – canal Trofilca – lac “Potcoava” – lacul “Cu Cotete” – canal Sireasa – canal Periteasca – canal Sontea – pe linga lac “Nebunu”( zona strict protejata ) – canal “Radacinos” – lac “Radacinos” – lac “Fortuna” – canal Olguta – sat Mila 23 – stop pentru cazare si prinz la localnici . Pentru relaxare înainte de cina vom pleca pe traseul – Mila 23 – canal Catavaia – lac Ligheanca – canal Vacaru – Lac Vacaru și retur Mila 23. Complet relaxați, cu plămânii curățați de aerul și miresmele bălților și retina încă sub impresia imaginilor cu apusul de soare,ne îndreptam spre … Cina la pensiune ! ; Ziua 2 – mic dejun la pensiune si…la drum ! Mila 23 – canal Eracle – canal Lopatna – pe linga Lacul cu Ciulini – canal Miazazi – Lac Miazazi – lac Matita – canal Suez – lac Merhei – canal Sidor – Letea – Stop pentru vizitarea padurii și prinz la pachet. Continuarea excursiei: Letea – canal Madgearu – canal Dunărea Veche – canal Bogdaproste – lac Bogdaproste – Lac 3 Iezere – Canal Eracle – Mila 23. Cina la pensiune ! Ziua 3 – mic dejun la pensiune si…Mila 23 – canal Dunărea Veche – sat Crisan – canal Sulina – oras Sulina și retur Mila 23.Cina la pensiune ! ; Ziua 4 – mic dejun la pensiune si plini de frumoasele impresii acumulate,plecam spre Tulcea : Mila 23 – canal Catavaia – Lac “Ligheanca” canal “Vacaru” – lac “Vacaru” – canal Sontea- lac “Baclanesti” – cot “Candura” – canal “Sontea Noua” – canal Nebunu– canal “Sireasa” – canal 36 – brat Tulcea – Tulcea

Scurta descriere a excursiei

Considerată a fi ultima zonă sălbatică a Europei, Rezervația Biosferei Delta Dunării este un paradis al naturii, care păstrează o varietate însemnată de specii de pești și păsări. Delta este un mix extraordinar de culturi, sate pescărești și vechi tradiții. Este o destinație favorită de vacanță în România. Vă propunem o modalitate deosebită de a explora această zonă și anume o croazieră în Delta Dunării cu catamaranul. Timp de 4 zile vom naviga, marea majoritate a timpului, pe canale înguste și lacuri și vom vedea atracțiile zonei.Frumusețea Deltei constă în labirintul de mici canale, insulițe, lacuri, zone mai liniștite și mai puțin vizitate. Călătoria cu catamaranul este mult mai confortabilă, aveți loc să vă ridicați, să schimbați poziția, sa faceți o fotografie sau să serviți o băutură. Va fi o adevărată expediție în Deltă, o experiență și o amintire de neuitat.

Intotdeauna sa aveti in timpul calatoriei o sticluta sau doua de apa cu dumneavoastra ! Anuntati in momentul rezervarii ferme daca exista persoane care nu maninca peste,vegetarieni sau vegani !

Excursie organizata de:

Go Danube Delta

Persoana de contact:

Daniel Nitu

Pagina de profil

Pentru detalii suplimentare și rezervări, vă rugăm să ne contactați prin formularul de mai jos sau la numărul de telefon afișat. Vă așteptăm cu drag!

Te invităm să descoperi alte si excursii în Delta Dunării!

Aventurează-te în inima sălbăticiei, explorează peisaje uimitoare și bucură-te de o experiență de neuitat. Nu rata ocazia de a descoperi acest colț de paradis!

Login now