Website-ul este in constructie – varianta BETA 01.01

Excursia de 2 zile in Delta Dunarii cu catamaranul

Plecare din: Tulcea la ora: 09:00

Excursia dureaza : 2 zile
ambarcatiune lenta – 8 locuri

Pret/persoana: Lei

Excursia,cazare cu pensiune completa la localnici in Mila 23,permise de acces in Delta,benzina,capitan.

Go Danube Delta

Rezervate telefonica
Rezervare online

Traseul excursiei

Ziua 1: – Dimineata – Tulcea – Brat Tulcea – canal 36 – canal Trofilca – lac “Potcoava” – lacul “Cu Cotete” – canal Sireasa – canal Periteasca – canal Sontea – pe linga lac “Nebunu”( zona strict protejata ) – canal “Radacinos” – lac “Radacinos” – lac “Fortuna” – canal Olguta – sat Mila 23.Stop pentru cazare si prinz la localnici.Excursia de dupa amiaza :Mila 23 – canal Dunărea Veche – canal Bogdaproste – lac Bogdaproste – lac 3 Iezere – canal Lopatna – Lacul cu Ciulini – canal Eracle – sat Mila 23 ; Cina la pensiune. Ziua 2 : Mic dejun la pensiune si plecare spre Tulcea cu urmatorul itinerar : Mila 23 – lac “Ligheanca” canal “Vacaru” – lac “Vacaru” – canal Sontea- lac “Baclanesti” – cot “Candura” – canal “Sontea Noua” – canal “Sireasa” – canal 36 – brat Tulcea – Tulcea.

Scurta descriere a excursiei

Considerată a fi ultima zonă sălbatică a Europei, Rezervația Biosferei Delta Dunării este un paradis al naturii, care păstrează o varietate însemnată de specii de pești și păsări. Delta este un mix extraordinar de culturi, sate pescărești și vechi tradiții. Este o destinație favorită de vacanță în România. Vă propunem o modalitate deosebită de a explora această zonă și anume o croazieră în Delta Dunării cu catamaranul. Timp de 2 zile vom naviga, marea majoritate a timpului, pe canale înguste și lacuri și vom vedea atracțiile zonei. Catamaranul are o capacitate de maxim 12 locuri dar pentru confortul dumneavoastră, recomandam grupuri de 6 – max. 8 persoane. Oferă vizibilitate 360 grade, asigură un transport lin și confortabil și este dotat cu toaletă spre deosebire de multe alte ambarcațiuni.O ambarcațiune tip catamaran este modalitatea perfectă de a descoperi această zonă cu toate frumusețile ei. Această ambarcațiune poate naviga pe canale înguste fără zgomot și ne vom putea apropia mai mult de păsări sau alte animale. Frumusețea Deltei constă în labirintul de mici canale, insulițe, lacuri, zone mai liniștite și mai puțin vizitate. Călătoria cu catamaranul este mult mai confortabilă, aveți loc să vă ridicați, să schimbați poziția, sa faceți o fotografie sau să serviți o băutură. Va fi o adevărată expediție în Deltă, o experiență și o amintire de neuitat.

Rugam comunicati in momentul rezervarii ferme,daca exista in grup persoane care nu maninca peste,vegetariene sau vegane ! Pe parcursul calatoriei sa aveti intotdeauna citeva sticlute de apa !

Excursie organizata de:

Go Danube Delta

Persoana de contact:

Daniel Nitu

Pagina de profil

Pentru detalii suplimentare și rezervări, vă rugăm să ne contactați prin formularul de mai jos sau la numărul de telefon afișat. Vă așteptăm cu drag!

Te invităm să descoperi alte si excursii în Delta Dunării!

Aventurează-te în inima sălbăticiei, explorează peisaje uimitoare și bucură-te de o experiență de neuitat. Nu rata ocazia de a descoperi acest colț de paradis!

Login now