Website-ul este in constructie – varianta BETA 01.01

Tulcea – „Lac Nebunu”

Plecare din: Tulcea la ora: 09:00

Excursia dureaza : – 3-4 ore
salupa rapida – 11 locuri

Pret/persoana: 150 Lei

Veți călători cu o ambarcațiune deschisă, menită să vă ofere confort și siguranță. Această barcă este echipată cu banchete elegante, prevăzute cu spătare și perne moi, pentru a vă asigura o experiență optimă.

Deeper Blue

Rezervate telefonica
Rezervare online

Traseul excursiei

Bun venit în călătoria noastră captivantă prin Delta Dunării! Experimentează frumusețea sălbatică a Deltei într-o excursie memorabilă pe traseul Tulcea – Lac Nebunu, un itinerariu de 3 ore care te va introduce în peisajul mirific al Deltei.

Scurta descriere a excursiei

Tulcea – Pornim de la pontonul Deeper Blue, aflat pe faleza din Tulcea, oraș pitoresc cu o istorie bogată situat la poarta de intrare a Deltei Dunării. Admirăm arhitectura locală specifică și simțim atmosfera captivantă a acestui oraș cu influențe culturale variate.
Canal Mila 36 – Navigăm pe apelor Canalului Mila 36, o zonă emblematică a Deltei. Aici, întâlnim o varietate fascinantă de păsări acvatice și aflăm informații despre habitatul unic al Deltei.
Canal Sireasa Sud și Canal Șontea Noua – Explorăm întortocheatele meandre ale Canalului Sireasa Sud și admirăm biodiversitatea deosebită a acestor zone. Timpul petrecut aici oferă oportunitatea de a observa specii variate de păsări și de a înțelege adaptările acestora la mediul acvatic.
Canal Maladoi și Canal Cot Candura – Continuăm călătoria prin peisaje unice, traversând Canalul Maladoi și Canalul Cot Candura. Vegetația luxuriantă și priveliștea plină de farmec fac această parte a traseului o experiență de povestit tuturor cunoscuților care încă n-au văzut Delta.

Avem o echipă compusă din ghizi cu multă experiență în domeniu, absolut toți fiind localnici născuți și crescuți în inima Deltei.

Excursie organizata de:

Deeper Blue

Persoana de contact:

Cezar Paslaru

Pagina de profil

Pentru detalii suplimentare și rezervări, vă rugăm să ne contactați prin formularul de mai jos sau la numărul de telefon afișat. Vă așteptăm cu drag!

Te invităm să descoperi alte si excursii în Delta Dunării!

Aventurează-te în inima sălbăticiei, explorează peisaje uimitoare și bucură-te de o experiență de neuitat. Nu rata ocazia de a descoperi acest colț de paradis!

Login now