Website-ul este in constructie – varianta BETA 01.01

Excursie relaxanta în zona salbei de lacuri din Sireasa de Nord – 3-4 ore

Plecare din: Tulcea la ora: 09:00

Excursia dureaza : – 3-4 ore
ambarcatiune lenta – 10 locuri

Pret/persoana: 150 Lei

Permis de Acces in Delta – INCLUS!

Go Danube Delta

Rezervate telefonica
Rezervare online

Traseul excursiei

Tulcea – Brat Tulcea – canal 36 – canal Trofilca – lac Potcoava – canal Sireasa – Lacul Cu Cotete – Canal 36 – Tulcea. Nord – Lacul cu cotete

Scurta descriere a excursiei

Adresată celor care prețuiesc timpul petrecut în natură, dar au un program care nu le permite să zăbovească prea mult între ape, le oferim această excursie compactă, care reprezintă chintesența a ceea ce Delta Dunării are de oferit. Veți putea admira frumusețea peisajului și bogăția biodiversității naturale într-o perioadă scurtă de timp, astfel încât să nu ratați esența acestui loc magic

Pentru pasionații de fotografie, aceasta este o ocazie ideală de a surprinde imagini spectaculoase cu cormorani, egrete mari și mici, stârci lopătari, stârci de noapte, stârci galbeni sau cenușii și, cu un pic de noroc, lacomii pelicani ai Deltei noastre si Regele baltilor,Vulturul Codalb ! Aceste păsări grațioase și diverse oferă momente unice de capturat și păstrat ca amintire.

Pe lângă spectacolul păsărilor, în deschiderea largă a lacului, vei putea observa în liniște alunecarea maiestuoasă a frumoaselor lebede. Aceste păsări elegante adaugă un plus de farmec și serenitate peisajului, oferindu-vă un moment de respiro în mijlocul naturii.

Dacă această experiență reușește să te impresioneze, te așteptăm cu oferte extinse, care îți vor permite să explorezi în detaliu minunățiile Deltei Dunării, având mai mult timp la dispoziție pentru a te bucura de frumusețea și diversitatea acestui loc unic.

Este intotdeauna recomandat sa aveti o sticluta cu apa la dumneavoastra !

Excursie organizata de:

Go Danube Delta

Persoana de contact:

Daniel Nitu

Pagina de profil

Pentru detalii suplimentare și rezervări, vă rugăm să ne contactați prin formularul de mai jos sau la numărul de telefon afișat. Vă așteptăm cu drag!

Te invităm să descoperi alte si excursii în Delta Dunării!

Aventurează-te în inima sălbăticiei, explorează peisaje uimitoare și bucură-te de o experiență de neuitat. Nu rata ocazia de a descoperi acest colț de paradis!

Login now