Website-ul este in constructie – varianta BETA 01.01

Bucurați-vă de o aventură captivantă în inima Deltei Dunării cu vaporașul MAR!

Plecare din: Tulcea la ora: 09:00

Excursia dureaza : – 6-7 ore
ambarcatiune lenta – 10 locuri

Pret/persoana: 200 Lei

Avem grijă și de bugetul familiei tale, oferind reduceri de 50% pentru copiii sub 12 ani, iar cei sub 5 ani beneficiază de excursie gratuită. Prețul traseelor cu vaporașul începe de la 200 lei de persoană, la care se adaugă costul opțional al meniului, în valoare de 50 lei de persoană.

Vaporas Mar

Rezervate telefonica
Rezervare online

Traseul excursiei

Tulcea – Canal Mila 36 – Canal Sireasa – Canal Șontea – Lac Nebunu – Lac Cotețe – Canal Trofilca – Tulcea

Scurta descriere a excursiei

Descoperă frumusețea și misterul Deltei Dunării alături de noi într-o călătorie de neuitat cu vaporașul! Plecând din pitorescul oraș Tulcea, te invităm să te alături unei aventuri fascinante prin inima acestei regiuni unice.

Prima oprire pe itinerariul nostru este în Canalul Mila 36, unde te vei îndrăgosti de peisajele pitoreșți și de liniștea ce învăluie întreaga zonă. Aici, vei avea șansa să observi o varietate impresionantă de păsări acvatice, printre care se numără pelicani, cormorani și stârci, ce-ți vor oferi spectacole unice de zbor și pescuit.

Continuând călătoria noastră, vom naviga cu vaporașul prin Canalul Sireasa, unde vei putea admira vegetația luxuriantă de papură și stuf ce se oglindesc în apele liniștite ale canalului. Acest habitat oferă adăpost și hrană pentru numeroase specii de pești și amfibieni, care își găsesc aici un mediu propice pentru dezvoltare.

Următoarea oprire este în pitorescul Lac Cotețe, unde vei fi răsfățat de priveliști incredibile și de o varietate de specii de păsări migratoare și rezidente. De la lebede elegante la rațe sălbatice și egrete, fauna bogată a Deltei Dunării îți va oferi o experiență de neuitat în mijlocul naturii.

Navigând mai departe prin Canalul Trofilca, vei avea ocazia să descoperi ecosisteme unice și să te bucuri de frumusețea acestui peisaj natural protejat. Vegetația abundentă și biodiversitatea bogată vor captiva fiecare pasager, oferindu-le o perspectivă autentică asupra vieții în Delta Dunării.

În final, vaporașul poposește în frumoasa Tulcea, cu inimile pline de amintiri și cu dorința de a reveni pentru mai multe aventuri în minunata Delta Dunării.

Meniul servit la noi este o adevărată bucurie pentru papilele tale gustative, oferindu-ți o selecție variată de delicii culinare specifice zonei deltaice. De la ciorba de pește și storceagul de sturion, până la preparate tradiționale ca plachia și chifteluțele de pește, preparatele savurate pe vaporașul Mar te vor purta într-o călătorie culinară unică pe malurile Deltei Dunării.

Excursie organizata de:

Vaporas Mar

Persoana de contact:

Valentin Marian

Pagina de profil

Pentru detalii suplimentare și rezervări, vă rugăm să ne contactați prin formularul de mai jos sau la numărul de telefon afișat. Vă așteptăm cu drag!

Te invităm să descoperi alte si excursii în Delta Dunării!

Aventurează-te în inima sălbăticiei, explorează peisaje uimitoare și bucură-te de o experiență de neuitat. Nu rata ocazia de a descoperi acest colț de paradis!

Login now