Website-ul este in constructie – varianta BETA 01.01

Excursia de 3 zile în Delta Dunării – Ambarcațiuni lente (Catamaran)

Plecare din: Tulcea la ora: 09:00

Excursia dureaza : 3 zile
ambarcatiune lenta – 8 locuri

Pret/persoana: Lei

Excursia cu catamaranul – 3 zile ,cazare cu pensiune completa,doua nopti la localnici in satl Mila 23, plimbarea cu caruta in padurea Letea,si permisul de acces in Delta pentru 3 zile

Go Danube Delta

Rezervate telefonica
Rezervare online

Traseul excursiei

Ziua 1 : Tulcea – Brat Tulcea – canal 36 – canal Trofilca – lac “Potcoava” – lacul “Cu Cotete” – canal Sireasa – canal Periteasca – canal Sontea – pe linga lac “Nebunu”( zona strict protejata ) – canal “Radacinos” – lac “Radacinos” – lac “Fortuna” – canal Olguta – sat Mila 23.Cazare si prinz la localnici. Dupa amiazaplimbare : Excursie cu catamaranul pe lacul Ligheanca si seara cina la pensiune . Ziua 2 : mic dejun la pensiune si plecare pe traseul : Mila 23 – canal Eracle – canal Lopatna – pe linga Lacul cu Ciulini – canal Miazazi – Lac Miazazi – lac Matita – canal Suez – lac Merhei – canal Sidor – Letea – Stop pentru vizitarea padurii și prânz la pachet. Continuarea excursiei: Letea – canal Madgearu – canal Dunărea Veche – canal Bogdaproste – lac Bogdaproste – Lac 3 Iezere – Canal Eracle – Mila 23. Cina la pensiune. Ziua 3 : mic dejun la pensiune si plecare spre Tulce cu urmatorul itinerar : Mila 23 – sat “Ligheanca” canal “Vacaru” – lac “Vacaru” – canal Sontea- lac “Baclanesti” – cot “Candura” – canal “Sontea Noua” – canal “Sireasa” – canal 36 – brat Tulcea – Tulcea

Scurta descriere a excursiei

Timp de 3 zile vom naviga,marea majoritate a timpului, pe canale înguste și lacuri și vom vedea atracțiile zonei.Principala atracție localitatea și pădurea Letea. Dupa un traseu spectaculos pe canale și lacuri, canalul Sidor, spre final,ne șochează cu o impresionanta schimbare de peisaj ! După un canal îngust, mărginit de stuf și papura, apar pe neașteptate, dunele de nisip și cu..puțin noroc … caii sălbatici!Mulți turiști care ajung în Pădurea Letea doresc să vadă, pe lângă dunele de nisip și stejarii seculari, celebrii cai sălbatici. Nu întotdeauna pot fi observați, pentru că lor nu le pasă de ceea ce vor vizitatorii și se plimbă pe cele 6000 de hectare ale rezervației. Specialiștii apreciază că sunt aproximativ 2000 de cai sălbăticiți în zona Letea. Ei au fost abandonați de localnici în perioada comunistă, fie pentru că nu mai aveau cu ce să îi hrănească, fie după ce a fost declarată ”anemia infecțioasă”, o boală care i-a determinat pe mulți deținători de cai să își abandoneze animalele.

Intotdeauna in timpul excursiilor sa aveti cu dumneavoastra o sticluta – doua de apa.Comunicati din timp,la rezervarea excursiei daca sunt persoane care nu maninca peste,vegetarieni sau vegani !

Excursie organizata de:

Go Danube Delta

Persoana de contact:

Daniel Nitu

Pagina de profil

Pentru detalii suplimentare și rezervări, vă rugăm să ne contactați prin formularul de mai jos sau la numărul de telefon afișat. Vă așteptăm cu drag!

Te invităm să descoperi alte si excursii în Delta Dunării!

Aventurează-te în inima sălbăticiei, explorează peisaje uimitoare și bucură-te de o experiență de neuitat. Nu rata ocazia de a descoperi acest colț de paradis!

Login now